Ime *
Prezime *
Kontakt telefon *
Email adresa *
Željeni datum pregleda *
Željeno vrijeme pregleda *
Potreban Vam je pregled *
Napomena

Preporuka ORTOHEM

Ostale objave

Priča bolesnice izliječene od Hodgkinovog limfoma

Volim mjesec lipanj, pogotovo kad blagdani padnu na četvrtak i petak pa ja kao i svi ostali Hrvati spojim to u „hrvatski tjed...

Vrhunski sportaši su strojevi i izazov su za liječenje

O karijeri nakon karijere pričala su dvojica trofejnih olimpijaca, zlatni rukometaš iz Atene 2004. Goran Šprem, menadžer u sp...

Poliklinika ORTOHEM nalazi se u dvorišnoj zgradi u Petrinjskoj ulici 40. Samo ime  otkriva glavnu medicinsku djelatnost poliklinike – ortopedija i hematologija. Na prvi pogled radi se o raznorodnim medicinskim strukama, no tome nije tako. Svaki bolesnik kojem predstoji ortopedijska operacija, ili ju je već obavio, zna koliko je važno spriječiti ozbiljne komplikacije koje mogu nastati kao posljedica poremećaja zgrušavanja krvi. U svrhu sprečavanja tromboembolije ili pretjeranog krvarenja itekako su potrebne konzultacije i preporuke hematologa. Upravo se po ovoj kombinaciji medicinskih djelatnosti Poliklinika ORTOHEM razlikuje od sličnih ortopedijskih ustanova.


U Poliklinici ORTOHEM djeluje još i fizikalna medicina s rehabilitacijom, anesteziologija s posebnim naglaskom na liječenje boli i interna medicina.

Ovakva kombinacija medicinskih djelatnosti pruža na jednom mjestu potpunu skrb bolesnicima kojima predstoji ili su već obavili neki od ortopedijskih zahvata.


Prostor Poliklinike uređen je osmišljeno i funkcionalno. Veličina prostora i primjereni dizajn doprinose intimnosti ugođaja, toliko važnom za svakog bolesnika koji traži pomoć i savjet liječnika.


I ono najvažnije: U Poliklinici ORTOHEM okupila se ekipa izvrsno educiranih  vrhunskih profesionalaca koji uz upotrebu najsuvremenije medicinske opreme  mogu pružiti optimalnu skrb bolesnicima koji im se obrate za pomoć.

Osobno sam se obratio za pomoć prof.dr.sc. Tomislavu Smoljanoviću i uvjerio se u njegovu kompetentnost i ljudsku toplinu. Dobio sam sveobuhvatnu informaciju o prednostima i rizicima operativnog zahvata bez inače tako čestog i nepotrebnog uljepšavanja. Takav otvoren pristup pružio mi je osjećaj sigurnosti i povjerenje toliko važno za donošenje odluke o operativnom zahvatu.


Uvjeren sam da se bolesnik koji se odluči zatražiti pomoć u Poliklinici ORTOHEM nalazi u sigurnim rukama izvrsnih liječnika posvećenih svojem zvanju.

U Zagrebu, 14. 04. 2022.

prof. dr. sc. Igor Francetić

Internist i klinički farmakolog